Categories
Uncategorized

JBS din Brazilia, cel mai mare producător de carne din lume

JBS din Brazilia, cel mai mare producător de carne din lume

De la jucăuș și plăcut la elegant și elegant, aceste comori ilustrate oferă totul, de la Ciocane de fân cu ciocolată până la artistul înfometat Goo-lash și, bineînțeles, Cooooooookies pentru o bună măsură.

Sperăm că această carte vă va inspira să gătiți ceva nou sau poate chiar să ridicați un creion și să dați o rețetă preferată și să vă jucați vizitând site-ul nostru web. –Nate Padavick & Salli Swindell

Flapjacks de marmeladă de Matt Dawson

Beetrooty-Yogurty-Thingummyjig de Corrina Rothwell

Chicken in Love de Irena Inumaru

Toad-in-the-Hole de Admira Pustika

Întoarce tortul ăsta încruntat de Claire Murray

COOOOOOOOKIES! de Pietro Duchi

O sărbătoare pentru ochi și gură, Ei desenează & bucătar este obligat să aibă zâmbet și salivare – destul de probabil în același timp. Și dacă muza lovește, puteți chiar să trimiteți propria rețetă ilustrată la proiectul online, adăugându-vă acul la această impresionantă hartă mondială a contribuțiilor.

A apărut inițial aici în octombrie.

Această postare apare și pe Brain Pickings, un atlantic site-ul partenerului.

Dozele mici de DHEA pot ajuta la funcționarea sexuală și la simptomele menopauzei și pot fi utilizate ca alternativă de terapie de substituție hormonală.

Un hormon numit DHEA și secretat în principal de glandele suprarenale poate ajuta femeile care trec prin menopauză și le-ar putea oferi o viață sexuală mai bună, a constatat marți.

Cercetători italieni care scriu în revista International Menopause Society, Climacteric, au spus că au găsit primele dovezi solide că dozele mici de DHEA pot ajuta la funcționarea sexuală și la simptomele menopauzei, sugerând că într-o zi ar putea deveni o alternativă la terapia de substituție hormonală (HRT).

DHEA, sau dehidroepiandrosteron, este un hormon steroid natural produs în principal în glandele suprarenale și are o varietate de utilizări terapeutice.

Dar au subliniat că procesul a fost mic, până acum sunt necesare studii mai mari pentru a confirma rezultatele. "Trebuie să avem în vedere că acesta este un studiu pilot cu un eșantion mic," Anna Fenton, co-editor al Climacteric, a spus în comentariul lucrării. "Nu putem spune încă că acest studiu înseamnă că DHEA este o alternativă viabilă la HRT, dar … ar trebui să căutăm să pastile potenta wortex facem studii mai ample pentru a confirma aceste rezultate inițiale."

DHEA, sau dehidroepiandrosteron, este un hormon steroid natural produs în principal în glandele suprarenale și are o varietate de utilizări terapeutice. HRT, care este o combinație de hormoni estrogen și progesteron, este un tratament aprobat pentru femeile care trec prin menopauză, care au adesea simptome neplăcute, cum ar fi bufeuri, transpirații nocturne, pierderea dorinței sexuale și schimbări de dispoziție.

Dar vânzările de medicamente HRT au scăzut brusc de când un studiu amplu din 2002 a constatat rate mai mari de cancer ovarian, cancer de sân și accidente vasculare cerebrale la femeile care au luat pastilele, iar căutarea a început de atunci pentru alternative.

Cercetătorii americani au declarat în ianuarie că antidepresivul Lexapro, realizat de producătorul de droguri Forest Laboratories, a redus semnificativ numărul și severitatea bufeurilor la femeile aflate la menopauză și a altor antidepresive, inclusiv Paxilul GlaxoSmithKline și medicamentele Pfizer Prozac și Effexor, s-au dovedit a fi eficiente.

Pentru acest proces, o echipă de cercetători condusă de Andrea Genazzani de la Universitatea din Pisa a urmărit un grup de 48 de femei în post-menopauză cu simptome tulburătoare. Peste un an, 12 femei au luat vitamina D și calciu, 12 au luat DHEA, 12 au luat HRT standard și 12 au luat un steroid sintetic numit tibolon, care este utilizat pentru ameliorarea simptomelor menopauzei.

Simptomele menopauzei, interesul sexual și activitatea femeilor au fost măsurate folosind un chestionar standard care explorează factori precum satisfacția cu frecvența sexului, lubrifierea vaginală, orgasmul și partenerul sexual. După 12 luni, toate femeile înlocuite cu hormoni au prezentat îmbunătățiri ale simptomelor menopauzei, dar cele care au luat vitamina D și calciu nu au prezentat nicio îmbunătățire semnificativă.

La începutul studiului, toate grupurile au avut activitate sexuală similară, dar după an, cei care au luat calciu și vitamina D au obținut în medie 34,9 pe scala chestionarului, în timp ce cei care au luat DHEA au avut un scor de 48,6, arătând că cei care au primit DHEA a avut mai mult interes și activitate sexuală.

Rezultatele pentru grupul de HRT au fost similare, iar ambele grupuri de HRT DHEA au arătat un nivel mai ridicat al actului sexual în comparație cu grupul de control, au spus cercetătorii.

Genazzani a spus că rezultatele au arătat că DHEA are potențial, în special pentru acele femei care ar putea avea probleme în a lua TSH mai convențional. "Dar acesta este un mic studiu, o dovadă a conceptului. Ceea ce trebuie să facem acum este să analizăm un studiu mai amplu, pentru a confirma că aceste rezultate inițiale sunt valabile," ea a adăugat.

Imagine: Creative Commons.

USDA estimează că consumul de carne de vită pe cap de locuitor din SUA în 2011 se apropie de 57 de lire sterline, dar a scăzut cu aproximativ 25% din 1980 și, din cauza unei economii acre, continuă să scadă.

În ultimul deceniu, fermierii de bovine și ambalatorii de carne au urmărit cu disperare cum consumul de carne de vită din America a scăzut constant, cedând terenul cărnurilor mai slabe, precum și tendințele vegetariene în rândul celor conștienți de sănătate.

Cel mai recent, șomajul ridicat în cea mai bogată națiune a americanilor i-a făcut pe americani cu bani puțini să evite restaurantele în care carnea de vită este un antipas comun și i-a determinat să treacă acasă la mâncăruri fără carne cu costuri mai mici.

USDA estimează că consumul de carne de vită pe cap de locuitor din SUA în 2011 este de 57,4 lb, în ​​scădere cu 13% față de 10 ani în urmă și în scădere cu aproximativ 25% față de 1980. În 2012, USDA prezice că americanii vor consuma în medie 54,1 lbs de carne de vită.

Americanii se reduc. Ne-am consumat până la un platou, dar creșterea și cererea sunt acolo pentru exporturi."

Industria cărnii de vită face față acestor schimbări dezvoltând noi tăieturi care să satisfacă pofta de mâncare, dar la un cost mai mic. De asemenea, a beneficiat de o recuperare uriașă a exporturilor de carne de vită, în special în Asia și Rusia, unde consumatorii își actualizează dietele și îngrijorarea cu privire la boala vacii nebune se estompează.

Companiile de carne de vită, cum ar fi Tyson Foods, JBS, Cargill și National Beef, sculptează carcase de carne de vită în moduri noi și interesante. Porțiile de carcasă care au fost cândva destinate cărnii măcinate sau fripturilor, cum ar fi rondele și chucks, sunt acum tăiate în bucăți mai ieftine de fripturi pentru palatul american. Aceste noi tăieturi de friptură mai puțin costisitoare au devenit populare în timpul recesiunii și încă mai sunt, a spus Chris Calkins, profesor de știință animală la Universitatea din Nebraska.

La apogeul recesiunii, industria cărnii de vită a înregistrat o scădere a consumului de friptură de ultimă generație, cum ar fi friptura și coaja, în restaurantele rafinate. Acest lucru a creat o oportunitate pentru companiile de carne de vită și comercianții cu amănuntul de a promova acele tăieturi de ultimă generație în supermarketuri, dar în porții mai mici, potrivit Trevor Amen, director de informații de piață la Asociația Națională a Bovinilor Bovini.

"Am reușit să menținem vânzările și mișcarea articolelor, producând pachete mai mici și mai subțiri din articolele noastre mai scumpe din carne de vită," a spus Karen May, manager de comunicare extern pentru Supervalu, un lanț de produse alimentare cu amănuntul din SUA.

Pe măsură ce vremurile economice dificile și mâncarea la prețuri mai mari mușcă în bugetele băcăniei americane, consumatorii caută modalități de a reduce costurile. Experții din industria cărnii spun că americanii încă mai doresc "experiență de mâncare a fripturii" dar o doresc cu un preț mai ieftin.

O tactică și mai populară de reducere a costurilor a fost achiziționarea cărnii de vită, de multe ori în vrac, în loc de friptură, creând ceea ce a devenit cunoscut sub numele de "Hamburger Economy," a spus Erin Borror, economist în Federația SUA pentru Exportarea Carnei. Vânzările de carne de vită măcinată în dolari au crescut cu șapte la sută în ultimele 52 de săptămâni, în timp ce reducerile de friptură au crescut cu 1,3 la sută, potrivit datelor Asociației Naționale a Bovinilor de Vită.

Într-un efort de a îmbunătăți vânzările de carne de vită pe piața internă, gigantul de carne Tyson Foods Inc a organizat o promoție de vară din 2011, oferind carne de vită premium pentru burgeri în timpul sezonului de grătar, preluată de 1.600 de magazine cu amănuntul, a declarat Gary Mickelson, un purtător de cuvânt al Tyson. Aceste eforturi, plus exporturile puternice și o scădere a cărnii de vită importate au contribuit la creșterea prețului mediu al cărnii de vită cu amănuntul la un record de 5 dolari pe kilogram în noiembrie, au arătat datele guvernului american.

EXPORTURILE SURGENT

În timp ce americanii mănâncă mai puțină carne de vită, apetitul de peste mări crește, în special în locuri precum Japonia, Coreea de Sud și Rusia, ceea ce a ajutat la profiturile companiilor din sectorul cărnii. În primele 10 luni ale acestui an, exporturile au crescut cu 25% față de un an mai devreme, ceea ce a făcut ca exporturile din 2011 să fie cele mai mari din istorie.

Tăieturile mai scumpe, cum ar fi fripturile de oțel și T, care de ani de zile au fost consumate aici, își găsesc din ce în ce mai mult drumul către clienții bogați din străinătate care își extind prezența în lumea mesei rafinate.

"Americanii se reduc. Ne-am consumat până la un platou, dar creșterea și cererea sunt acolo pentru exporturi," a declarat Chandler Keys, purtătorul de cuvânt al filialei americane a brazilianului JBS, cel mai mare producător de carne din lume.

"După BVB, noi (industria cărnii) ne-am dat seama că nu putem să ne îngrămădim pe piața internă," a spus el, făcând aluzie la Encefalopatia Spongiformă Bovină, denumirea științifică a bolii vacii nebune care a fost descoperită în Statele Unite pentru prima dată în decembrie 2003.

Industria a fost aplanată de focarul acelei vaci nebune, deoarece consumatorii de peste mări au evitat inițial carnea de vită din SUA de teamă că nu vor contracta forma umană a bolii, exporturile scufundându-se după aceea. De atunci, piețele de export s-au redeschis încet.

Japonia, cea mai importantă piață de export a cărnii de vită din SUA înainte de cazul vacii nebune, a reluat treptat achizițiile de carne de vită din 2003 și este acum al treilea importator. În plus, are în vedere redeschiderea completă a ușii către carne, o mișcare care ar putea adăuga 1 miliard de dolari la valoarea exporturilor de carne de vită din SUA, a declarat Federația americană de export de carne.

Odată cu creșterea costurilor cu amănuntul aici și a eforturilor de combatere a afecțiunilor cronice, dar prevenibile, cum ar fi obezitatea și diabetul, companiile din carne dezvoltă din ce în ce mai mult și alimentează produse din carne pe gusturile consumatorilor străini.

"Lucrul cheie este că persoanele cărora le vindem carnea de vită nu au probleme economice. Țările asiatice reprezintă o bună parte din cumpărătorii noștri, iar Asia este încă pe o cale de creștere economică foarte puternică," a spus Rich Nelson, director de cercetare la Allendale Inc. din McHenry, Illinois.

Imagine: antoshkaforever / Shutterstock.

Luați în considerare romul întunecat, marele calmant. Poate fi amestecat și asortat până când veți bea ceva pe care oricine din familia voastră îl va putea savura.

Sărbătorile sunt o fiertură de confuzie. Nu numai oamenii cu credințe, etnii și crezuri diferite luptă pentru ceva la fel de simplu ca un salut, dar în cadrul familiilor există aparent orice tip, de la ecleziastic (chiar și hamsterul are nevoie de o ciorapă deasupra șemineului) până la escapist (la Aruba ).

În ciuda afilierilor religioase sau lipsei acestora, adevărata problemă este: Ce putem fi de acord cu toții să bem? În cel mai bun caz, alcoolul ne aduce împreună și ne lasă să privim în ochii celor care probabil s-au descurcat la fel de prost sau mai rău decât am avut anul acesta și ne exagerăm mult de realizările noastre sau îi batjocorim pe alții pentru lipsa lor. Într-un cuvânt, familie.

Dar există diferite tipuri de băutori în fiecare familie. Pentru a parafraza Tolstoi: Fiecare membru sobru al familiei este la fel; fiecare membru beat al familiei este beat într-un mod diferit.

Pentru a parafraza Tolstoi: Fiecare membru sobru al familiei este la fel; fiecare membru al familiei beat este beat într-un mod diferit.

Luați, de exemplu, băutorul de ocazie, persoana care probabil nu va ști niciodată că copiii ciupesc din dulapul cu băuturi și înlocuiesc băutura cu apă. Mai ales pentru că colecția este doar ornamentală, implicând diverse arome de șnapps și o sticlă de porțelan pe jumătate plină de Jim Beam în formă de trofeu de bas. Aceasta este persoana care bea un pahar de vin alb (deși umplut de mai multe ori, este totuși un pahar) și este pentru mine ceea ce este Jack Sprat pentru soția sa. (Aș adăuga că consumul de vin alb în afara mesei este ca și cum ai purta un pulover Cosby de Crăciun sau ai conecta noul disc Duran Duran – fără speranță în anii 1980).

Apoi, sunt oamenii obișnuiți: consumatorii de băuturi sociale, care au preferințele lor, dar sunt, în general, deschise. Probabil că vor fi trei foi pentru vânt până la sfârșitul nopții, dar fără confruntări dramatice care să implice mobilier rupt, sentimente rănite sau momente incomode între veri. Aș putea recomanda această cale ca fiind "medie aurie." Din fericire, acest grup este suficient de agreabil, așa că puteți sări peste sugestia lor pentru mărcile de Bourbon supraevaluate.

Există, de asemenea, cei care îmbrățișează originile păgâne ale sezonului și beau cu o poftă neobișnuită. Acest lucru poate implica distrugerea intenționată a proprietății, licență și potențial sacrificiu uman. În acest caz, am susținut întotdeauna apa cu gheață. Dar, dacă îi împiedici pe acești oameni să bea, riscați să scurgă alcoolul de frecare din cabinetul medical.

Romul negru este un mare calmant aici. În primul rând, are uneori gust de alcool. În al doilea rând, poate fi amestecat cu conserve de cola sau bere de ghimbir. Pentru ceva mai bun decât se aștepta, nici nu trebuie să cheltuiți mulți bani. Flor de Caña sau Chairman’s Reserve sunt două dintre preferatele mele (și nu am gust de frecare de alcool, pentru înregistrare). Mixerul este esențial aici, deoarece fără alte lichide ca o barieră pentru dipsomanie vor fi vizitați "un vas de porțelan" în timpul celor Doisprezece Zile de Crăciun.

Bunica mea are o soluție care ne-a adunat familia în momente ca acestea. Mare matriarhă care este, a folosit o formulă matematică simplă aplicată bolului tradițional de sărbători: 1 + 1 + 1 = 1. A citit greșit rețeta pentru ouă care cerea "Whisky sau coniac sau rom," și a înlocuit "sau" cu "și." Acest lucru a dus la o cupă destul de rigidă, dar și la îmbunătățirea semnificativă a relațiilor familiale.

De asemenea, a indicat calea către adevăratul spirit al spiritelor pentru acest sezon de sărbători: incluzivitate, cuprinzând toți băutorii și proclivitățile lor lichide. În ciuda sentimentelor puternice ale unei persoane împotriva vodcăi aromate, sherry crem sau chiar Chablis în cutie, acesta este sezonul toleranței la nivelurile de toleranță ale altora. Deci, cadouri sau nu, vin alb sau alcool pentru frecare, chiar și pastă de mentă Martinis – ack! – Vă doresc tuturor un lucru foarte vesel orice sărbătoriți și orice beți.

Tot ce trebuie să știți, de la simptome la factori de risc și până la tratament, despre cancerul uterin care susține mii în fiecare an.

Cea mai frecventă formă de cancer al tractului reproductiv feminin în Statele Unite este carcinomul endometrial – cancer al mucoasei uterului sau endometru. Cancerul endometrial reprezintă peste 95% din cancerele uterine, care în sine reprezintă aproximativ șase procente din toate cazurile de cancer diagnosticate în rândul femeilor din SUA în 2010. Se estimează că 46.470 de femei vor fi diagnosticate cu cancer uterin și că 8.120 vor muri de această boală în 2011. Vârsta medie la care femeile sunt diagnosticate cu cancer endometrial este de 63 de ani.

MAI MULTE DE LA DOCTOR Avans pe BRCA Baking? Nu Lick That Bowl Ultimate Apă de gură

În mod tradițional, femeile cu cancer endometrial au fost împărțite în două grupuri, în funcție de forma de cancer pe care o au. Tumorile de tip I sunt dependente de estrogen, ceea ce înseamnă că creșterea lor este stimulată de estrogen, la fel ca unele tipuri de cancer de sân.