Categories
blog

Rețineți că, pe măsură ce îmbătrânim, suntem mai predispuși la depresie

Rețineți că, pe măsură ce îmbătrânim, suntem mai predispuși la depresie

Când vedeți semne de avertizare privind deficiența cognitivă, asigurați-vă că plata facturilor este supravegheată înainte ca părinții să devină victime ale abuzurilor financiare. Rețineți că, pe măsură ce îmbătrânim, suntem mai predispuși la depresie. Susțineți activitățile sociale ale părinților și asigurați-vă că nu se izolează. Acestea sunt tipurile de servicii pe care un manager profesionist de îngrijire geriatrică le poate oferi fie prin asigurarea dvs., fie prin închiriere privată.

De multe ori nu ne dăm seama ce fel de impact poate avea asupra noastră stresul de a fi responsabil pentru un părinte sau soț – și stresul de a fi îngrijitor vă poate afecta negativ sănătatea. De aceea, este important să împărtășim responsabilitățile și poate căutăm ajutor profesional.

Potrivit unui raport AARP din 2015, unul din șase adulți din America este îngrijitorul unui alt adult.

De multe ori încercăm să angajăm familia pentru a-i educa în ceea ce privește modul în care pot ajuta pacientul, indiferent dacă este părintele sau soțul sau copilul. Vrem să ne asigurăm că înțeleg ce trebuie să facă și vrem să ne asigurăm că, dacă au nevoie, se vor odihni de la a fi în permanență îngrijitor.

4. Dacă ați putea schimba sau elimina ceva despre sistemul de sănătate, care ar fi acesta?

Lucrul care îi trimite pe oameni înapoi la spital cel mai frecvent este tratarea bolilor, mai degrabă decât tratarea pacientului în mod holistic. Sistemul actual de sănătate este construit în jurul îngrijirii acute. A avea o problema? Du-te și tratează-l. Ai o altă problemă? Trăiți-l din nou … spre deosebire de a privi oamenii longitudinal și a spune: "Cum putem ajuta această persoană pe termen lung? Cum le vom sprijini afecțiunile cronice?"

Așteptăm o criză – o exacerbare – și apoi tratăm exacerbarea. Apoi îi trimitem acasă de la spital fără nicio coordonare sau sprijin și așteptăm până când se va întâmpla din nou. Deci, cred că trecerea de la îngrijirea acută reactivă la îngrijirea și asistența holistică, preventivă schimbă asistența medicală. Cred că schimbarea va însemna că oamenii vor fi mai sănătoși și vor putea rămâne acasă.

5. Care este cel mai important sfat pentru studenți sau clinicieni care tocmai au început astăzi?

Albert Einstein este adesea atribuit că a spus: "O persoană inteligentă rezolvă o problemă. O persoană înțeleaptă o evită." Sfatul meu este să fiți proactivi în a vă ajuta pacienții. Amintiți-vă că gestionarea bolii este doar o parte a problemei. Până nu abordăm nevoile funcționale ale pacienților, nu le putem oferi îngrijirea pe care o merită.

Luați în considerare capacitatea unui pacient de a-și gestiona condițiile medicale și medicamentele, siguranța mediului, capacitatea de a funcționa (Activitățile vieții zilnice [ADL] și Activitățile instrumentale ale vieții zilnice [IADL]) probleme cognitive, provocări financiare, diagnostice comportamentale și factori psihosociali. Fiți proactivi în direcționarea acestora pentru a obține sprijinul de care au nevoie.

6. Care este al tău "lift" pitch pentru a convinge pe cineva să urmeze o carieră în medicină?

Le spun că asistența medicală este un domeniu în care puteți sprijini oamenii care au cel mai mult nevoie de ajutor și să vă asigurați că o fac la fel de bine ca ei.

7. Care este cel mai satisfăcător aspect al unui clinician?

În rolul meu îmi amintesc atât de des de impactul pozitiv pe care îl avem asupra vieții oamenilor pe care îi servim. Experiența impactului pe care echipa noastră de medici o are asupra persoanelor care primesc serviciile Humana At Home și sprijinul lor este plină de satisfacții. Sunt, de asemenea, norocos să fiu înconjurat de colegi pasionați, dedicați, creativi și deștepți pe care îi respect și îi admir.

8. Care este cea mai memorabilă cercetare publicată de când ați devenit clinician și de ce?

Recent, Humana a publicat date care arătau că persoanele care primesc sprijin de la un manager de îngrijire Humana la domiciliu nu numai că merg mai puțin la spital, dar trăiesc și mai mult. În calitate de clinician, este interesant să găsim dovezi ale impactului muncii pe care o facem echipa mea și cu mine.

Persoanele care au primit Humana at Home Care Management și-au îmbunătățit șansele de supraviețuire pe 2 ani cu 26%. Diferența este și mai dramatică pentru cei mai bolnavi și mai în vârstă dintre ei. Este plăcut să vezi.

9. Aveți o carte, un film sau o emisiune TV cu temă medicală preferată?

A refuzat să răspundă.

10. Care este sfatul dvs. altor medici despre cum să evitați epuizarea?

Ia-ți timp să ai grijă de tine. Amintiți-vă să faceți pauze și cereți ajutor pentru ca acest lucru să se întâmple.

Ultima actualizare 30 decembrie 2015

Care este cea mai mare barieră în calea practicării medicinei astăzi? Bucle de complexitate între furnizor și pacient care interferează cu cele mai multe întâlniri medicale, Jodi Ritsch, MD, medic de familie în Menomonie, Wis., A spus ca răspuns la una din cele 10 întrebări pe care MedPage Today le pune liderilor de gândire în medicină.

Ritsch și-a obținut diploma de medicină la Colegiul Medical din Wisconsin din Milwaukee și și-a finalizat pregătirea de rezidențiat la Universitatea din Wisconsin la programul de medicină de familie Eau Claire. Este certificată în medicină de familie și medicină holistică integrativă.

A practicat medicina de familie timp de 15 ani la Mayo Clinic Health System – Eau Claire și a început o practică de îngrijire primară privată, cu plată directă, The Joyful Doc Clinic, în 2013.

Pe lângă practica sa medicală, Ritsch s-a descris ca fiind "o soție pentru un bărbat minunat și mama a patru adolescenți uimitori." Ea este, de asemenea, un lider certificat al Laughter Yoga și un antrenor de viață Guiding Mindful Change.

1. Care este cea mai mare barieră în calea practicării medicinei astăzi?

Bucle de complexitate între furnizor și pacient care interferează cu cele mai multe întâlniri medicale. Clinicile cu plată directă ajută la eliminarea multora dintre aceste frustrări prin simplificarea experienței.

2. Care este cea mai vie amintire a dvs. implicând un pacient care nu-și putea permite să plătească pentru asistență medicală (sau medicamente, teste etc.) și cum ați răspuns?

În vechea mea slujbă de clinică, rareori știam costul testelor până când pacienții nu mă anunțau. Am avut puțin control asupra a ceea ce a fost taxat o persoană și nu am știut cu siguranță cu ce vor rămâne pentru o factură.

Acum, în mica mea clinică cu plată directă, pot face schimb de vizite pentru orice sau nimic, ceea ce este liber și înfricoșător în același timp, pentru că vreau să fiu generos, dar vreau să prosper și în afaceri. În prezent, donez 10% unor organizații caritabile din comunitatea mea locală ca parte a publicității cu un scop mai mare.

3. Ce doriți cel mai adesea să le spuneți pacienților, dar nu?

Renunță la frica de ceea ce ar putea fi în neregulă cu corpul tău și fii recunoscător pentru toate lucrurile care funcționează bine. Iubeste-te pe tine si corpul tau.

4. Dacă ați putea schimba sau elimina ceva despre sistemul de sănătate, care ar fi acesta?

Complexitate! Pacienții și lucrătorii din domeniul sănătății sunt total copleșiți de toată complexitatea, iar apatia este adesea rezultatul. Asta nu servește nimănui bine.

5. Care este cel mai important sfat pentru studenți sau clinicieni care tocmai au început astăzi?

Petreceți timp cu prietenii și familia ori de câte ori este posibil. Aceste conexiuni vă vor sprijini în perioadele de stres și de sărbători. Faceți-vă timp pentru distracție! O viață plină te face un clinician și un comunicator mai bun.

6. Care este al tău "lift" pitch pentru a convinge pe cineva să urmeze o carieră în medicină?

Dacă chemarea ta sufletească este să se vindece, medicina îți deschide multe uși. Oamenii te lasă în viața lor și apreciază ajutorul tău. Dacă credeți că medicina este o alegere stabilă pentru o carieră profitabilă, sunt încrezător că puteți câștiga mai mulți bani cu mai puțină frustrare făcând alte lucruri din lume.

7. Care este cel mai satisfăcător aspect al unui clinician?

Momente în care știi că ai făcut o diferență în viața altei persoane.

8. Care este cea mai memorabilă cercetare publicată de când ați devenit clinician și de ce?

David Rakel, MD, de la Universitatea din Wisconsin [din Madison] a publicat un studiu despre importanța relaționării cu pacienții și nu doar https://harmoniqhealth.com/ro/urotrin/ cu privire la computer în timpul unei vizite.

Pacienții cu simptome de răceală au fost randomizați între [îngrijirea standard sau o vizită îmbunătățită a medicului cu clinicianul care exprimă empatie]. Puteți ghici care grup s-a simțit mai bine mai repede, dar aspectul fascinant este modul în care grupul care nu a venit la clinică a fost mai bine mai rapid decât pacienții văzuți de furnizorul care se uita doar la computer. Concentrarea pe relația cu pacientul este o frontieră interesantă a medicinei.

9. Aveți o carte, un film sau o emisiune TV cu temă medicală preferată?

"Proiectul Mindy" Emisiune TV: este hilar și nimic nu seamănă cu viața mea.

10. Care este sfatul dvs. altor medici despre cum să evitați epuizarea?

Reaprinde pasiunea pe care ai avut-o cândva pentru vindecare. Dacă puteți găsi un sens și un scop mai ridicat în chemarea medicinii, supărările zilnice sunt mai puțin importante. Petreceți timp vindecându-vă. Bucură-te de viață și practică recunoștința. Cu cât ești mai vesel cu atât poți oferi celorlalți o îngrijire mai bună.

Acest articol este o colaborare între MedPage Today și:

Publicitatea directă către consumator este cea mai mare barieră în calea practicării medicinei astăzi, a declarat cardiologul Harmony Reynolds, MD, de la NYU Langone Medical Center din New York City, ca răspuns la una din cele 10 întrebări pe care MedPage Today le pune liderilor de gândire în medicină.

Reynolds este profesor asistent de medicină la Divizia de Cardiologie Leon H. Charney de la NYU Langone Medical Center, unde este director asociat al Centrului de Cercetare Clinică Cardiovasculară. Cercetarea lui Reynolds se concentrează pe bolile cardiace ischemice și este în prezent director asociat al centrului clinic de coordonare pentru studiul ISCHEMIA finanțat de NIH, care randomizează pacienții cu cardiopatie ischemică stabilă la o strategie invazivă de rutină sau o strategie mai conservatoare.

Ea și-a primit doctoratul de la Universitatea din New York (NYU) și și-a finalizat pregătirea la NYU și la Bellevue Hospital.

1. Care este cea mai mare barieră în calea practicării medicinei astăzi?

Publicitate directă către consumator. Aceste reclame îi sperie adesea pe oameni cu privire la efectele secundare ale medicamentelor, fără a oferi informațiile corecte despre motivul pentru care ar putea fi nevoie de un medicament și de ce poate fi util să luați un risc mic de efecte secundare. Nu cred că companiile realizează toate efectele pe care le au aceste reclame. Îmi îngreunează treaba.

2. Care este cea mai vie amintire a dvs. implicând un pacient care nu-și putea permite să plătească pentru asistență medicală (sau medicamente, teste etc.) și cum ați răspuns?