Categories
blog

Acest lucru foarte important este să îl tratezi cu privire la “.

Acest lucru foarte important este să îl tratezi cu privire la “.

Or comandă înaltă și or factură scumpă, veți fi de acord, give this lucru însemna că lua approximate or zecime din caloriile pe consumes prior, ceea ce – when it was cel mai greu – it was 15,000 calorie pe not applicable.

(În legătură cu: 10 dintre cele mai bune exerciții pentru slăbit)

Acum Chiropractor practicant, Gardner îi ajută pe ceilalți cu obiectivele lor de slăbire. "Obiectivele mele sunt să ajute oamenii să fie sănătoși și să-și schimbe viața," the spune. Give recunoaște că încă se luptă și cu demonii săi. "Încă mă lupt zi de zi cu zi cu dorința de a mânca în exces. Dacă am o zi proastă sau or masă proastă, trec doar la următoarea și nu mă bat."

Sfatul lui pentru îngrijirea corpului tău? "Avem doar a singur corp. This foarte important să treats ceea ce avem cu respect."

Now am putut spune asta mai bine noi înșine.

Edward Cooper Ed Cooper this digital editor attached the Men’s Health UK, scriind și editând despise vrei să știi – de la tehnologie la fitness, sănătate mintală la stil, mâncare și multe altele. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Pete Genders și-a petrecut ultimii 20 de ani de viață într-o spirală lentă de obezitate. Mâncarea nedorită și inactivitatea făcând efect efect. Încet-încet devenea din ce în mai mare, fără să-și dea seama de marimea lui până când a pășit cântarul în urmă cu 12 luni, pentru prima dată în ultimii ani. Au citit 22 pietre, 5 lbs – un total masiv de 313 lbs.

(În legătură cu: Cele mai bune exerciții pentru a pierde în greutate)

„Am început să-mi fac grei că voi died of a cord attack înainte să am ocazia să-mi văd copiii crescând”, ne-a spus Pete. “Am vrut să o duc pe fiică mea peuloar în ziua de azi nu.”

Trebuia făcut ceva, give Pete nu știa de unde să înceapă. După ce și-a meets a number of Men’s Health – to be intelligent – Pete și-a stabilit o greutate țintă from 15 pietre în 12 luni.

(În legătură cu: 10 motive pentru a împlini ediția din iunie a MH)

Pete to begin mergând 10 kilometri in fiecare zi. “Eram atât de mare împreună cu puteam face alte forme de exercițiu”, ne-a spus el. “Acest lucru s-a dezvoltat de-a lungul timpului în jogging și alergare.”

Pete a făcut ceea ce trebuie. The beginutul oricărui nou program of antrenament, cel mai bine this are îl luați încet pentru to avoid accidents. Forța adoptată asupra corpului tău în timpul unei alergări east of about 9-14 ori greutatea corporală. Cu cât cântăriți mai mult, cu atât va fi mai greu la articulații.

Pe măsură ce Pete a progresat, a îmbrățișat antrenamentul pentru greutatea corporală, începând-se în jurul său în plimbări și alergări și folosind ceea ce avea la îndemână. „Am făcut preziuni, ședințe și m-am antrenat folosind pădurile și câmpurile din locul potrivit în care locuiesc”, ne spune el.

Antrenamentul cu greutatea corporală sau calistenica this perfect pentru începători, deoarece nu are nevoie de echipament și îți folosește întregul corp în timpul fiecărei mișcări. Dacă nu puteți face încă sau apăsare, apucați sau bancă de parc în timpul unei plimbări lungi sau alergați și scoateți a set of 10 apăsări înclinate, ceea ce este mai mult decât să fac față pe podea tău față pe podea. Dar mai mult decât puternic deviii, deci prezența standard progresează.

(În legătură cu: greutatea corporală se mișcă pentru a ajuta la construirea mușchilor și la scăderea grăsimii)

Aveți nevoie de mai multe sfaturi despise calistenie? Consultați ghidul nostru pentru începători.

După 12 luni de alergări, calistenie și or dietă atent controlată, Pete a verificat din nou cântarul și a descoperit că transformarea sa incredibilă a dat roade, cu o greutate de doar 13 pietre.

„În niciun moment now am intrat nici măcar într-o sală de sport,” ne spune el. ‘Totul s-a făcut făcând mișcare naturală, învățând dorința sănătății și nutriției, citind oamenii oamenilor și educându-mă în privința dietei și a trăi corect’.

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

În cel mai recent video clip al său de pe YouTube, fondatorul Athlean-X, Jeff Cavaliere C.S.C.S. A demonstration or series of mișcări pe care is recommended by the încorporezi în următorul antrenament pe umeri. Alternând între greutatea corporală și gantere, aceste opt exerciții pot adjuta la construirea forței și creșterea masei musculare în deltoizi.

Greutate laterală laterală

Aducerea relativă (mișcarea înapoi către linia mediană a corpului) performs acest exercițiu va angaja deltul milesociu mai bine decât alte mișcări, explică Cavaliere.

"Nu ne plantăm doar brațul pe pământ și ne răsucim corpul în spațiu, ci încercăm de fapt să ducem cotul în pământ," the spune. "Ce is leaving întâmpla this că restul corpului tău is leaving intoarce."

Cheat Lateral Raise la Strict Lateral Raise

"Cel mai important lucru dese ridicarea laterală este că ne oferă o opțiune de a lovi din nou deltul din milesoc și știm că dimensiunea provine din antrenarea deltului nostru din milesoc," spune Cavaliere.

Trucul oferă sau oportunitate to use or Guarantee more than a suprasolicitare excentrică, in time of the strict version of the structure of the fibre musculare the oboseală folosind or greutate mai mică. Dacă abia începi, fii atent la greutatea pe care o folosești pentru "trișa" aspect al mișcării.

5 exerciții de umăr pe care trebuie să le opriți

Prowler Pushup

A fel of încrucișare between an alpinist of munte și or scândură, mișcarea sa de greutate corporală vizită deltul din față, angajând acest mușchi la capătul prior to mișcării și apoi apoi lacășriăășriăășriăășriăășriăășriă cășriă suprasolicitare caprișăși

Dumbbell Z Așezat

Această variație de prezență aeriană este efectuată așezată într-un drept drept, ceea ce elimină sau parte a impulsului de aprovizionare pentru îngrijirea obținutului obișnuit al picioare tonului când față mișcarea. "Putem micșora cantitatea de greutate aici, give creștem impactul exercițiului asupra delturilor, eliminând orice attend care a putea apărea într-o presă normală și forțăm deltele să facă mai multă muncă."

Au fost săraci mai mari? Încercați acest antrenament cu 4 mișcări

Frog Pushup

Și variație de împărțire angajează atât deltele din față, cât și cele medii, folosind o mișcare a avut în lor și în jos, unde picioarele sunt acolo doar pentru sprijin. "Aproape că încercăm să nu descărcăm toată greutatea corporală chiar plague accele delturi frontale și apoi să lucrăm direct împotriva gravitației în sus și în jos," the spune.

Dumbbell High Pull

Cheia acestei mișcări este poziționarea mâinilor în raport cu coatele, spune Cavaliere. "Mâinile trebuie să fie mai înalte decât coatele," the spune. "Prin ridicarea mâinilor și prin slower, now numai că au avut activități the delt mileociu și posterior, ci le primim cu rotație externă."

Acest conținut este importat de ex. YouTube. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

Pushup pentru mâini

"Aici, ne luăm practic întreaga greutate corporală și trebuie să o ridicăm drept în sus și în jos cu ajutorul unui perete," spune Cavaliere. "Frumusețea acestui exercițiu this că, dacă this difficult prea, poți oricând să te îndepărtezi puțin, creând o poziție de împărțire a știucilor, pentru a ușura puțin."

Dumbbell Clean și apăsați

Spre deosebire de dam Z, acest exercițiu cu gantere profită the maximum of impulse pentru a obține sau suprasarcină mai mare. "Putem obține extension prin glezne, genunchi și șolduri pentru a adjuta la mișcarea de jos, apoi continuăm cu o apăsare în part of his," spune Cavaliere.

Înscrieți-vă buletinul informativ pentru sănătatea bărbaților și începe planul corpului de acasă. Faceți pași pozitivi pentru a deveni mai sănătoși și puternici din punct de vedere psihic cu toate cele mai bune sfaturi de fitness, build musculară și nutriție livrate în case of e-mail.

ÎNREGISTRARE-TE

Pentru antrenament eficient la domiciliu, povești înălțătoare, rețete ușoare și sfaturi în care pot avea încredere, abonați-vă astăzi la Men’s Health UK

ABONATI-VA

De la: Men’s Health US

Philip Ellis Philip Ellis este un scriitor i jurnalist independent de Regatul Unit, care se preocupă de cultura pop, relații și problemă LGBTQ +. Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io Acest conținut acest import din Giphy. Puteți găsi același conținut într-un alt format sau puteți găsi mai multe informații pe site-ul lor web.

prin GIPHY

Lumea celebrates a fost aprinsă de știrile de ultimă oră, look out for this despărțirea #Brangelina. Acum, when the cuplu de putere este pe despărțire, Brad s-a confruntat din nou cu singurătatea și – cumva – încă arată felul de bine ca oricând, chiar și the 25 of ani of the debutul său pe ecranul de argint. Aici, MH sărbătorește de ce Pitt a fost întotdeauna în fruntea jocului său, #Brangelina sau nu.

Sexul și imaginea în mișcare s-au împletit sinuos încă de când păpușarii din umbra javaneză din secolul al VIII-lea au aruncat mai întâi sau lumină asupra creațiilor lor exotice și erotice. Zeii ecranului de argint au format a lanț neîntrerupt by Valentino la Gosling, created zdrobiri neîntrerupte și birou bogat, when it has pastila erogan a modern aspect.

În 1991, Brad Pitt și-a alăturat rândurile cu un cameo de senzualitate cu șarpe în Thelma And Louise. Până la sfârșitul acelui deceniu – grație unei performanțe de fizică mărunțită și violiniță explozivă în Fight Club – Pitt a dovedit că acest lucru mai mult decât un băiat drăguț șumei și-a extruinde a penti-a extruinde, penti-a extruinde mânmi-extinsi apeli pentruine l’a extins, apeli bătruine l’i-a extins. Pitt to update vechea maximă a lui James Bond conform căreia bărbații vor să fie el și femeile doresc să fie cu el. Pentru Pitt, a fost mai simplu: femeie și bărbații împărtășeau scopul comun pe care amândoi îl dorea corpul său. Căutarea pachetului de șase începuse.

Dilemma lui Pitt de tunci – viorile miniature cat – a fost of a convincing publicul să privească dincolo de privirile comes out asupra actorului de dedesubt. Au existat chiar șoapte de contracte care solicită torsuri acoperite. În acest sens, și-a subminat oarecum channel cui performance comes out in skin, îngropate, în Troia, unde a jucat pe Ahile, give s-ar fi putut dubla pentru Adonis. Cu toate hits, Pitt reușește să pară că nu ia toate hits prea în serious. Știe că cunoaștem un fapt adevărat pe care îl transmite cu un rânjet strâmb de la fermă infinit și sau pivotare ușoară la șolduri încă subțiri: va fi întotdeauna cool să fii Brad Pitt.

John Naughton acest jurnalist și iubitor the film. Nu a avut niciodată un pachet de șase

Citiți după toate cele 14 icoane pentru sănătatea bărbaților din numărul nostru din noiembrie, aflat acum în vânzare

Acest conținut este creat și între conținut de o parte și acest import pentru ultima pagină pentru a seta utilizatorul adresei de e-mail. This posibil să găsească mai multe informații despre acest conținut și după conținut similar to the piano.io

Până în urmă cu trei luni, a mea era or poveste destul de familiar a unui student sportiv transformat în joc de școală de birou, care-i scotea pe toți – minus copiii. From lungul to five ani, căderea mea de la cea sportivă din grupul meu the fundul glumelor pe burtă a fost totală.

(În legătură cu: Cele mai bune exerciții pentru a pierde în greutate)

Am avut metabolismul unui tânăr de 40 de ani, am căzut în genunchi în primul meu set de prezențe și, la 25 de ani, am avut markeri ai sindromului metabolic. Cu toate acestea, plague 60 de antrenament și nenumărate farfurii de pui și broccoli mai târziu, mi-am întors ceasul corpului. Am inversat daunele provocate ficatului și rinichilor printr-o dietă bogată în zahăr (da și alcool bogat), ștergându-mi riscul de diabet. Am început să împart presele pentru distracție și chiar my-am alimentat metabolismul cu cel al unui adolescent. A, și am crescut o barba de care Leonidas ar fi mândru, chiar dacă pachetul de șase nu a atins niciodată standardul spartan. În crucial mod, acesta nu a fost a fad fitness plan, ci an început pentru îmbunătățire pe tot parcursul vieților, cu obișnuințe noi și inteligente. Iată doar câteva.

(În legătură: Înscrieți-vă la noul și exclusivul program from 9 săptămâni al lui MH pentru a fi rupt pentru vară)

1. This one joc de numere

To continue, you will recommend organization or analysising the complete composition of corpului – chiar dacă nu am fost încântat de rezultate mele. După câteva minute de măsurare, ciupirea mânerelor mele de dragoste cu etrie și obținerea pe cântar, am descoperit că grăsimea mea corporală era de 1,5% din cauza obezității și – mai jenant – vârstică mea copă. Anii de inactivitate și înclinație pentru halbe luaseră sau taxă mai mare decât îmi dădusem seama. Oricât de depressant au fost rezultate, mi-a that obiective mai mult quantifiable decât pur și simplu ceea ce am văzut în oglindă. Întrebați the sports hall dacă vă oferă servicii și rezervați unul.